Refresh
Refresh

About us

EL SIDRAL és una companyia de teatre de carrer i animació que va néixer l’any 1986 a Lleida. sortint al carrer per primera vegada la Diada de Sant Jordi. L’interès i les ganes de realitzar un teatre participatiu, on el públic formés part activa de l’espectacle, i on la interacció espontània actor-públic fos present en tot moment, van ser l’ideari comú entre els actors que es van unir per formar una de les primeres companyies d’aquest caire a Lleida.

Fundada per Esteve Cuito ha realitzat diferents espectacles familiars, animacions i espectacles de carrer itinerants i d’animació.

En els espectacles de carrer itinerants destaquen "The coeur machine" i "Els mentiders", ambdós estrenats a Fira Tàrrega amb els quals la companyia ha realitzat més de 150 actuacions.

En els espectacles de carrer d’animació destaquen “Jugajoglars”, “La festa dels bojos” i “Una de pirates”.

I pel que fa als espectacles de sala: “Nora i el conte perdut”, “La caputxeta vermella” i “Històries improssibles”.

La companyia destaca també per les seves accions teatrals amb personatges creats o nous per l’ocasió en bodes, aniversaris, comiats o qualsevol tipus de celebració com inauguracions, pregons de festes, etc.

EL SIDRAL ha estat programada en diferents festivals nacionals on destaquen a Catalunya (Fira Tàrrega, Fira Titelles a Lleida), Andorra i Espanya (Festival Internacional de teatro de calle de Santa Maria de Paramo, FiGa Gandia, MOBA Festival Artes de Calle de Monzon, Festival Internacional de Teatro de Calle de Alcorcon FITCA i Festival Internacional Teatre al Carrer Vila-real).

A nivell internacional ha centrat les seves actuacions a Andorra ja que fins el moment tots els seus espectacles han estat en català i castellà. Per motius d’idioma, doncs, fins ara no s’ha sortit fora de l’Estat espanyol però amb el nou espectacle amb idioma inventat HELIKO la companyia s’internacionalitza.

SINOPSIS HELIKO

View more

People from El Sidral

 • Avatar
  Jordi Ledesma
  Set constructor
 • Avatar
  Sara Baró
  Photographer
 • Avatar
  Gabriel Solans
  Leading actor
 • Avatar
  Olga Cuito
  Leading actor
 • Avatar
  Ares Piqué
  Leading actor

Latest shows

Tweets from El Sidral

Social share

0
0
0
Register or login if you want to leave a comment
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.