Refresh
Refresh

About us

La recerca del pallasso quotidià és el camí que ha emprès la companyia per explicar la seva particular observació del món a partir de gestos i comportaments humans. Enfront de la incomunicació i la solitud, com a signes dels nostres temps, aposten per descobrir-nos l’optimisme i l’humor amagats en la rutina de l’avorriment.

TAL COM SÓC és la primera pedra d’un projecte amb estil propi – d’humor seriós com li diem -, amb la que la cia. perehosta mostra la seva visió del món i dels personatges que l’habiten des d’una perspectiva humorística amb l’objectiu de ressaltar el vessant absurd de la quotidianitat

A partir de la investigació d’aquest pallasso, evoluciona el seu univers amb l’espectacle de sala OUT! – presentat a la Fira de Tàrrega, Estivales de Perpignan, Fest de Sevilla, Cos de Reus, entre altres festivals i teatres -.

Amb la producció de carrer POSTAL EXPRESS, dirigida per Sophie Bortwich amb la col·laboració de Pierre Pilatte, experimenta amb la imatge i la simplicitat com a recursos per explicar la realitat diària per tal d’interactuar-hi a la recerca de somriures i veritats.

Amb l’accent posat en la recerca i la investigació de l’humor, estrena PÀJARU l’any 2012 – una coproducció amb El Canal, i estrenat per Temporada Alta 2012 -. Un espectacle essencialment visual en el que el clown juga i crea imatges, projectant-nos a nosaltres mateixos des de la simplicitat i les emocions.

Deixem-nos seduir per aquests personatges i els seus universos… els del pallasso.

View more

People from CIA Perehosta

Tweets from CIA Perehosta

Social share

0
0
0
Register or login if you want to leave a comment
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.